Kilo duraksaması
- Bu konu 4 yanıt içerir, 2 izleyen vardır ve en son 3 ay 2 hafta önce Melis tarafından güncellenmiştir.

Merhaba 2 aydır 61 kg dayım. Bu 2 aylık süreçte 2 kg yağ verip 2 kg kas aldım. Ama rakam olarak düşemiyorum. Modumu düşürüyor motivasyonumu kırıyor. Şimdiye kadar duraklama yaşamamıştım. Az verdiğin hafta olmuştu ama mutlaka vermiştim. Plato dönemi normal mi. 26 Eylül de 91 kg ile ameliyat oldum şu an 61 kg ım
8. aydasınız, oldukça kilo vermişsiniz. Plato dönemleri yaşamanız doğal, ideal kilonuza da yaklaşmışsınız, daha da olası. Modunuz düşmesin, bu gerçekten bir ideal kilonuza düşme yarışması, kısa mesafe koşusu değil. Engelli bir uzun mesafe koşusu, yolda böyle şeyler olacaktır.
İlk önce size bazı sorular sorayım:
- Un, şeker tüketiyor musunuz?
- Spor yapıyor musunuz?
- Su ne kadar içiyorsunuz?
- Uykunuz nasıl?
-
Bu yanıt 3 ay 2 hafta önce önce
Berk Özler tarafından değiştirildi.

Un ve şeker nadirde olsa tükettiğim oluyor. Su maç 1 tl içebiliyorum. Haftada 2 gün tenis oynuyorum. 16 aylık bir bebeğim olduğu için uykum çok düzensiz be maç 5 6 saat bölük pörçük şekilde
- Un ve şekeri mümkünse hiç tüketmeyin.
- Su bu işin çok önemli bir bacağı 61 kilo için günde en az 2 lt su içmelisiniz, yoksa kilo vermeniz çok zorlaşır
- Her gün mutlaka yürüyüş yapın, plato dönemini aşmak için en iyi çare interval, 4 dakika hızlıca yürüyün, 1 dakika koşarcasına, nabzınız yükselsin.
- Uyku için yapacak bir şey yok, çocuğunuz daha önemli
ilk 3 maddeyi yapabilirseniz görün bakın birden kilo vermeye başlayacaksınız